Intel core i5 4690K ez jó alaplap?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég raktam össze magamnak egy gépet i5 4690k procival, és hozzá egy ASRock B85 pro4 alaplapot. Arra lennék kíváncsi hogy szerintetek jó e ez a párosítás?2015. febr. 2. 20:07
1/6 anonim válasza:
Jó, de K-s procihoz én Z alaplapot vettem volna, mert ebben lehet tuningolni szorzó állítással. Ha 14 napon belül vagy és újan vetted házhoz szállítással, szerintem cseréltesd egy Z chipsetes alaplapra.
2/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy már van 1 hónap is... csak most írtam ki a kérdést. De láttam a bios ba hogy itt is lehet tuningolni.
2015. febr. 2. 20:29
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon macerás ezzel az alaplappal felhúzni a procit legalább 3,80MHz re?
2015. febr. 2. 20:38
4/6 anonim válasza:
Ezzel a lappal csak nagyon keveset lehet tuningolni, utána instabil lesz a rendszer. Csak a ZXX chipsetes lapokban lehet szabadon állítani a szorzót. Azt javaslom add el ezt a lapot és vegyél ez Z-set.
5/6 A kérdező kommentje:
értem, tudnál esetleg javasolni egy alaplapot ami megfelelne mellé és nem is túl drága?
2015. febr. 3. 05:38
6/6 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy ez a proci magától felhúzza magát ha szügséges a nagyobb teljesítmény. Ez nem okozhat problémát ennel a lapnál?
2015. febr. 3. 05:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!