Külföldi (Angliában vásárolt) tv beüzemelése hogyan lehetséges (nincs hangja)?
Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba egy Angliában vásárolt Mikomi P1471-es márkájú tv-t leírási útmutató nélkül.
Sikerült rajta behangolni minden tv-csatornát, viszont egyetlen adónak sincsen hangja.
Lehet, mert külföldi szabványú, ebben a régióban nem fog működni a hang vagy hibás lehet a készülék?
Kerestem neten leírási útmutató, de döntőrészt orosz oldalakon láttam csak ezzel a tv-vel kapcsolatban, amit nem értek...illetve egy magyar oldalon is leltem infót, de az ott leírtak nem működnek ( [link]
Van valakinek esetleg valami javaslata?
A C SYSTEM-nél Pal-t, NTSC-t és Autot-t lehet kiválasztani.
A S Systemnél (gondolom ez a hang) meg csak I-t....
2015. febr. 2. 16:10
1/2 anonim válasza:
AZ egyértelmű, hogy az a hiba, hogy csak "I" lehetőség van, és át kellene állítani B/G vagy BG -re a hangnormát. Elképzelhető, hogy ha eléred a szervíz menüt, ott át lehet, de nem biztos. Esetleg szóba jöhet az áthangolás, ha vállal ilyet valaki.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Én is ettől tartottam...egy másik régebbi tévénknél tudom, hogy sokat próbálkoztam ezzel, amikor nem volt hang, de ott a Sound Systemnél volt több lehetőség...itt meg sajnos nincsen...
2015. febr. 2. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!