Egy PS3-hoz elég egy HD Ready TV? Vagy inkább Full HD-t vegyek? Nagy különbség van e-között?
élvezetesnek élvezetes lesz, egyedül a felbontása lehet nagyobb a full hd tv-vel. emiatt szerintem nem érdemes a jóval drágább utóbbit megvenni.
DE! hd readyből is nézz szét jól, milyet veszel,milyen képjavító technológiákkal rendelkezik, így pl. a kábeles tv is viselhetően szép lesz.
ps3 miatt szerintem nem érdemes a full hd. az árából már akkor inkább tv+ full hd monitor.
a második, 18:42 vagyok:
De ha esetleg jó áron botlasz bele egy FullHD-ba akkor el lehet gondolkozni. De mindenáron nem jó.
Pesze a 3-asnak van leginkább igaza, pénztárca kérdése, meg azé hogy mennyi időre tervezed. Hosszútávon talán jobb egy FullHD.
Most lehet baromságot mondok az idővel kapcsolatban, de kb. 4 éven belül úgyis át kell állni a digitális TV-s megoldásokra, akkor pedig már talán az fog furdalni hogy miért nem FullHD-t vettél.
Szerintem meg a Ps3-at Full Hd-Tv hez találták ki és abban adja ki igazán azt a képminőséget amit a játék nyújtani tud.
x box 360 hoz elég a hd ready.
Amúgy meg hd ready tv-t már nem is nagyon gyártanak mert az árát nézve is jobban megéri a full hd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!