Mp4 gondok vannak. Eger környékén hol tudnám bevinni?
Figyelt kérdés
Na szóval vettem egy concorde mp4 lejátszót a vaterán tuti kis darab.2 és fél évig működött aztán elkezdett állandóan újra indulni és ma becsíkozód és nem indult be .Fogtam szétszedtem az aksi részéről megvolt törve az egyikkábel azt beforrasztottem .Aztán leesett a másik azt is beforrasztottam .Na de végülis ez meg de a gomb részén leszedtem mert azt hitttem az a baja és ha visszarakom egy gombot is alig érzékel amikor meg jól belvöm akkor is hamar elveszíti a varázsá.Ilyen ragaszott sz*r volt .Az a lényeg hgoy mostmár nem raadt sehogyse .Ilyen van nekem : [link] .Ha kell lefényképezem vhogy hogy néz ki és mi a baj pontosan.2010. febr. 9. 17:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!