Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kindle 6 vs Paperwhite 2? Ti...

Kindle 6 vs Paperwhite 2? Ti mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

Erősen gondolkozok rajta hogy kéne venni egyet, láttam egy két helyet hogy milyen árban vannak, csak nem tudom eldönteni melyiket válasszam.

Link: Szia

Én itt vettem:

[link]

2015. jan. 28. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Kindle 6-ot nem vennék. Vagy Paperwhite 2, vagy Kindle 5
2015. jan. 28. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem PW 2 van. Kindle 6 is jó. Én azért választottam a pw 2-t, mert gyakran este olvasok a sötétben és a pw 2 saját világítással rendelkezik.

Kindle 6 is nagyon jó, de fény kell hozzá, illetve ha nem akarsz este lámpát kapcsolni, de olvasni akarsz, akkor venni kell hozzá ledes világítású tokot.

Tehát ha főleg nappal olvasol akkor lehet elég neked a kindle 6 is. Ha a pénz nem lényeg a pw 2 ajánlom. Én nagyon szeretem, hogy fokozatosan beállíthatom a megfelelő világítást. Lakásban nappal 6-8 fokon meg, ha borús idő van 10. Este 14 fokozaton használom. De ugye mindenkinek más a megfelelő.

2015. jan. 30. 21:39
 3/3 anonim válasza:
Ha a háttérvilágítás megér neked +15.000Ft-ot akkor PW2 ha nem Kindle 6. Ennyi az egész...
2015. máj. 16. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!