Flight Simulator X Steam Edition, tanácsok?
Szeretném megvenni az FSX:SE-t.
Tudnátok segíteni, miket érdemes elolvasni, mik segítenek megtanulni gépet vezetni? Valamint milyen kiegészítőket ajánlanátok? Jó lenne, ha azért nem egy nagyon régi játéknak nézne ki, de azért túl drágák se legyenek.
Köszönöm.
A Steam Edition egyik hátránya, hogy a régebbi kiegészítők nem biztos, hogy fognak rajta futni.
Az FSX önmagában is tartalmaz tutorial repüléseket és van egy saját dokumentációs adatbázisa.
Amit én használok:
- RealEnvironment Extreme ( nekem egy régebbi cucc van, va n újabb verziója, a környezet grafikáját és a valós idejű időjárást kezeli )
- PDMG, illetve Flight1 gépek. Kezdésnek nem rosszak a beépített repülők, de az fizetős kiegészítők több élményt adnak ( léteznek jó, freeware gépek is, pl nézd meg az LHSIM oldalát )
Van még jó pár kiegészítő ami hasznos lehet:
- FSCrew
- Textúra csomagok mint pl az Orbx terrain dolgai, de van pl 16 DVDés Germany VFR, vagy pár DVDés Svájc ha jobb VFRt akarsz
- Egy időben én használtam a live cockpit nevű kiegészítőt
- Amikor több időm volt, akkor én VATSIMen repültem, tehát valós idejű, valódi emberes légiirányítással.
- Van egy rakat reptér és egyéb scenery kiegészítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!