Miért nem játsza le a cd-s magnó a cd-met, amit én írtam?
Figyelt kérdés
A VDownloader programmal töltöttem le a youtube-ról számokat. Mp3 audio formátumba, mert sima audió nincs. már vagy 5 cd-t elszúrtam ez miatt,és nagyon sűrgős lenne!Valaki segítsen!Köszönöm!ja és próbáltam 8x-an is és 52x-esen is írni.az autos cd-lejátszó lejátsza.Mi lehet a baj?2010. febr. 8. 17:03
1/4 anonim válasza:
Felteszem nem ismeri az mp3 formátumot. Írd ki audió cd-ként. Ha úgy írtad, akkor lehet, hogy a magnó rossz.
2/4 anonim válasza:
Nem játsza le az mp3at, ha abba írtad. Nemtudom mivel írtad ki, de próbáld windows media playerrel és ne mp3 ba írd úgy jó lesz. igaz kb 20 szám fog ráférni csak.
3/4 anonim válasza:
Ugyanazt mondanám, mint az előző, de adok egy linket is: [link] ezzel tudsz audioba konvertálni.
4/4 anonim válasza:
Minek audióba konvertálni, amikor minden CD író program meg tudja csinálni írás közben.
Egyszerűen audió CD írást kell választani, az MP3 zenéket bepakolni, a többi a program dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!