Megéri laptopot venni?
A gépem már 8 éves. Nagyon lassú, bármit megakarok nézni a neten, bármi apróságot, legalább 10 perc, mivel folyton lefagy. Laptopot szívesen vennék, csak az a probléma, hogy még tavaly vettem sims-et, és ráment elég sok pénzem... És nem tudom, hogy tudnák sims nélkül élni... Mármint, a laptopon inkább neteznék, mert a simset már unom valamennyire, de félek, hogyha a laptopra még is felszeretném telepíteni a játékot, akkor nem lehetne. Mert pl. a ház egyik gépe Windows 7 64 bites, és arra nem lehet feltelepíteni! És én csak Windows 7 64 bites laptopot szeretnék majd...
Megéri, vagy nem? Mert a tesómnak 3-4 éves laptopja van, azt mondja ócska, meg az elején több baj is volt vele. (minden héten vitte kitisztíttatni, mert folyamatosan, szinte 10 percenként elfeketedett a kép) Meg most is, könyvvel támasztja alá, mert a laptop alján van egy "szellőző", és ha nem támasztja alá akkor nagyon túlmelegszik, leáll. De gondolom minden laptop ilyen, ha a nap 24 órájában online játékokat játszanak rajta. De ha a simset nem nézzük, akkor csak neteznék, írnék rajta, esetleg képet szerkesztenék.
Mellékesen: Tudom nem szellőzőnek hívják azt az izét rajta, ne perpillanat nem jut eszembe.
Bocsánat hogy hosszúra sikeredett, de fontosnak tartottam hogy leírjam, nem szeretnék hiába venni laptopot. És ha vennék akkor milyen fajtát kell? A tesómé 150 ezres volt ha jól tudom. Kinézetre ilyen: [link]
(Nem vagyok képbe a laptop fajtákkal)
"bármit megakarok nézni a neten, bármi apróságot, legalább 10 perc, mivel folyton lefagy."
Hdsentinellel ellenőrizni a hdd-t és újratelepíteni a gépet ingyen van, csak egy kis idő kell hozzá.
"És nem tudom, hogy tudnák sims nélkül élni..."
Semmi bajod nem lenne, csak eleinte nyafiznál egy kicsit.
A lapotopnak egy lényeges előnye van, a hordozhatóság. Csak a szemed kívánja.
"De gondolom minden laptop ilyen, ha a nap 24 órájában online játékokat játszanak rajta. "
Nem, egy normálisan összeszeret laptop, normális hűtéssel nem ilyen.
"És nem tudom, hogy tudnák sims nélkül élni... "
A Sims-nek nincs olyan eget rengető gépigénye. Még az olcsóbb laptopok is gond nélkül viszik ( persze nem max. grafikán ).
A Sims 3-at illetve a 4-et biztos hogy fel tudod rakni 64 bites Windows 7-re. A Sims 2-t nem tudom.
"minden héten vitte kitisztíttatni, mert folyamatosan, szinte 10 percenként elfeketedett a kép"
Ha egy zsír új gép csinálja ezt, akkor nem tisztítgatni kell, mert egy hét alatt nem fog be porosodni, hacsak nem bedobod egy láda por közé, amit egy 10 éve nem takarított lakásból szedtél össze. Inkább ellenőrizni kéne hogy biztosan megfelelően működik-e a hűtése, nem-e hibásodott meg valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!