Magyarországon hol találok német nyelvű laptopot?
bármilyen laptopra telepíthető német nyelvű rendszer, sőt más is
Mekkora gép kell, használt vagy új, mi a felfőbb felhasználás?
Parancsolj, itt a link az OLX oldalán a "német billentyűzet" szavakra, a leírásban is kereséssel:
Ugyanez a Hardveraprón (keresés a Laptop kategóriában a "német billentyűzet" szavakra, a leírásban is kereséssel):
gyorskereses=n%C3%A9met+billenty%C5%B1zet&gyorskereses_hidden=Gyorskeres%C3%A9s+itt%3A+Notebook
És szintén ugyanez a Vaterán:
Van választék bőségesen.
Valamint be lehet hozatni osztrák/német ismerőssel, Ausztriában/Németországban dolgozó magyarokkal is.
Egyébként meg nekem is német billentyűzetes gépem van, Németországban vettem, a német kiosztás eléggé hasonlít a magyarra (például az Y-Z csere), mivel Magyarország történelmileg német kulturális befolyás alatt állt, már Szent István óta.
"Néztem már utána, hogyan is kell egy magyar nyelvűt németre beállítani, olvastam, hogy nem minden windows7 programban lehetséges."
Minimális hekkeléssel lehetséges. Az enyémhez német nyelvű Windowst adtak, és rövid guglizás után ráhúztam a magyar nyelvet, pedig erre a verzióra a Microfos nem támogatja.
Igazából ha közel laknál, még szívesen segítenék is személyesen. (IV. kerületi vagyok.)
...remek, a Hardveraprós linkemet megölte a Gyakorikérdések, csókoltatom a programozót.
Küldöm a linket privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!