UPC Direkt beltérimet ki kell minden este kapcsolnom?
Figyelt kérdés
Most köttettem be a UPC műholdas tv-t és nem tudom hogy esténként bekapcsolva hagyhatom e a beltéri egységet és csak a tv-t kapcsolom ki,
vagy esetleg így kárt teszek az eszközben?
csak mert minden bekapcsolásnál elég lassan jön be az adás,
és este kényelmesebb volna csak egy távkapcson megnyomni a kikapcsolás gombot.
a beltéri egyébként - Humax Fox HD
2015. jan. 22. 18:52
1/4 kratos95 válasza:
csak a tvt kel kikapcsolni meg egy héten egyszer a beltérit pár percre a csatorna frissités miatt
2/4 anonim válasza:
Ha nem számít a beltéri fogyasztása, hőtermelése, akkor maradhat bekapcsola.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, hát akkor marad bekapcsolva, és azért néha ki is kapcsolom a frissítés miatt.
Remélem nyáron a hőségben nem fog leégni semmi benne. mondjuk akkor majd valószínű hogy többször ki lesz kapcsolva..
köszi a válaszokat
2015. jan. 22. 19:35
4/4 anonim válasza:
Dehogy! Nyáron sem kell aggódnod érte, nem lesz baja ettől. A fogyasztásba meg a mérhetetlen módon tudatos energiafogyasztásba meg ne menjünk bele, mert a 90%-a az olyan emberek kihasználása, akik úgy gondolják, hogy rájöttek valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!