Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nokia Lumia 735 Clash of Clans?

Nokia Lumia 735 Clash of Clans?

Figyelt kérdés
Hogyan és honnan tudom rátelepíteni a Clash of Clans-t a Nokia Lumia 735ös készülékemre. Ez az egyetlen egy játék amire szükségem van semmi másra.. :D Valaki aki ért hozzá tudna segíteni? Nagyon fontos lenne.
2015. jan. 21. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű, leszeded az Áruházból.

Ha nincs ott, akkor nem létezik WP-re, pont erről beszélnek az emberek, amikor azt mondják, hogy WP-re kevés az alkalmazás.

2015. jan. 21. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezért adom most el a készüléket... Igen tudom, hogy azért nem támogat nagyon sok mindent a WP mert így nem lehet felhackelni és így a legbiztonságosabb a telefon. De ha belegondolnak h ezekkel a játékokkal mennyien játszanak és sokan csak azért nem vesznek WP-t... Helyükben azért egy két játékot támogatnék amivel több millióan is játszanak pl: COC, WOT stb... Ezek biztonságos alkalmazások nem tudom miért nem támogatják.... Nah mindegy ők tudják, én ezért fogom leváltani a Lumiámat... Ezen kívül meg nagyon jó kis telefon nagyon is tetszik rajta minden kézreesik, szép, gyors és megbízható, de ez nekem nem elég ha nem tudok rajta játszani....
2015. jan. 25. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem teljesen vagy tisztában a dolgokkal.

1) Nem azért nincs Clash of Clans meg ezer másik alkalmazás WP-re, mert ezt a Microsoft nem támogatja, szimplán a fejlesztők nem csinálnak rá sok alkalmazást, mert nagyon kevés a WP piaci részesedése, szóval nem éri meg kiadni rá alkalmazást, mert nincs benne annyi pénz.

2) Közel sem a legbiztonságosabb telefon, Android és iOS ugyanolyan biztonságos.

2015. jan. 25. 17:48
 4/4 A kérdező kommentje:

1. Hogyne érné meg kiadni rá az alkalmazást. Ha kiadnák már többet vásárolnának WP-okat.

2. Először járj utána a dolgoknak utána írj..:) Indult egy ilyen verseny is, az volt a feladat, hogy fel kellett hackelni a telefonokat. Iphone 2p alatt Android 15-20p WP-ket pedig senki sem tudta...

2015. jan. 28. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!