Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Audio System HX 12 SQ vélemények?

Osynho kérdése:

Audio System HX 12 SQ vélemények?

Figyelt kérdés
Találkozott valaki ezzel a nyomóval? Zárt ládában használnám, elsősorban a pontos, lineáris mélyeket szeretem, de azért, ha odatekerek neki, bírja a terhelést. Főleg rock, metal zenéhez, de olykor elektronikus is megy a kocsiban. :)

2015. jan. 20. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik, programban nézve 2,83vrms=92dB érzékeny, de pontosan mérés után derülne csak ki. 30 liter a zárt ajánlás, viszont kicsit gyengének tűnik, meg magas az F3 pont is 58hz-nél. Reflexben kiemelős 46 literben. De jobb hangolás érhető el reflex dobozban, F3 alsó pontja 36hz. Ezek a száraz adatok, úgyis teljesen más lesz az eredmény, főleg ha új hangszóróról van szó, bejáratás során sokat változik majd.
2015. jan. 20. 13:58
 2/4 A kérdező kommentje:

30L zárt ládában van, használt a cucc. Hogy gyenge, az relatív, nem érdekel a kasztnirezgetés (sőt igyekszem azt csillapítani).

Most egy Infinity Reference 1260W-t használok 32L-es zárt ládában és elég az ereje, sőt, ahogy nézem videókon, mások sokkal jobban kitekerik, mint én. :D Ehhez képest milyen lehet? Sajnos nem tudom kipróbálni a távolság miatt. :/

Köszönöm a választ!

2015. jan. 20. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Hű így látatlanban ezt megmondani, szerintem az infinity is elég jó lehet, különbséget max úgy lehetne tenni ha egymás után bele lenne próbálva az autóba. :) Egyébként nekem most a Gladen Audio mélysugárzói tetszenek újabban.
2015. jan. 20. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Az Audio System újabban Gladen. :) Felépítésre komolyabbnak tűnik a HX12SQ, ezért gondolkodtam el rajta. Egyébként szeretem az Infinity-t is, kombi autóba az ereje is elég, főleg egy Rodek 2180A2-vel hajtva. :)

Mindegy, ha összejön, megveszem az AS-t, aztán eladom, amelyik alulmarad a versenyben. :)

Köszi a hozzászólásokat!

2015. jan. 20. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!