Ha én csak internetre szeretnék használni egy tabletet, akkor arra jó lenne egy tízen pár ezres is?
Figyelt kérdés
Tehát böngészésre, facebook, email írás...
Vagy esetleg tudtok ajánlani valami mást ha van, kb. 20 ezerig?
#tBLET
2015. jan. 19. 12:31
1/9 anonim válasza:
Jónak jó lenne, de rövid időn belül azt kívánnád bár soha nem vettél volna tabot. Inkább 30körül nézegess tabot, olyanokat amiben 1GB ram van.
2/9 anonim válasza:
Szia én tapasztalatból mondom hogy a normális tabok 30-40k fölött kezdődnek az ilyen 10-20k-s tabok jó ha egy hónapig bírják utána viheted szervízbe ahol bentlessz kb 1 hónapot majd visszadobják azzal hogy javíthatatlan (megsem próbálják megcsinálni szerintem) velem már 3-szor eljátszották ezt szóval inkább vegyél egy drágát de működőképeset
3/9 anonim válasza:
Fontold meg a Tesco Op3ndott tabletet. Én vettem egyet, és netezésen kívül használom játékra is, valamint zenehallgatásra is, és azt kell, hogy mondjam, óriási meglepetés volt. Árához képest (15-16.000 Ft.) eszméletlen jó, előtte volt egy Nexusom, és nem volt akkora a visszaesés, mint gondoltam volna. Szerintem, ha meg akarod úszni minél olcsóbban, vegyél egy ilyet. Érdemes.
4/9 anonim válasza:
Ja, és a Tescoshoz hozzá tartozik még az is, hogy ha esetleg nem jó (belefuthatsz ilyenbe), akkor szó nélkül cserélik.
5/9 anonim válasza:
Nem, a tízen akárhány ezres tabletek semmire sem jó, ipari hulladék az összes.
30k alatt nem vennék semmilyet, akad, lefagy, kicsi aksi, szar felbontás, szar anyaghasználat, ezek közül egy vagy több az összes olcsó tabletre érvényes.
30k-ért kapsz LG G Pad 7.0-át ami kifejezetten jónak számít, az sem olyan, mint egy 100 ezres, de már használható.
6/9 anonim válasza:
Az Opendott tab is csak karácsonykor volt ennyi. Előtte is 30 körül volt, most is kb. annyi.
7/9 anonim válasza:
Most is lehet Op3ndott-ot kapni. 15.000 Fr a Tescoban. Megnéztem.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Open dott most én is 30ért láttam!
2015. jan. 20. 22:00
9/9 anonim válasza:
nekem 22 ezerért van tabletem és az is nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!