Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 110 helyett 230V-ba dugtam....

110 helyett 230V-ba dugtam. Szerintetek javítható?

Figyelt kérdés
Szerettem volna vezetéknélküli surround hangszórókat, ezért sok teszt elolvasása után vettem az ebayen egy Rocketfish készüléket. Sokszor vettem már mindenfélét az USA-ból, ez is rendben megérkezett. Egyetlen dolgot felejtettem el: hogy ez a termék csak és kizárólag az USA-ban került forgalomba, ezért nem tudja lekezelni a 230V-ot. Bedugtam, halk pukkanás, kis égett szag, és ennyi volt. Remélem volt benne valamilyen védelmi áramkör, és csak az olvadt el aminek el kellett... Valaki ért ilyesmihez? Természetesen nem kell 230V-os kompatibilitás, legközelebb lesz annyi eszem, hogy adaptert használok :-)

2015. jan. 18. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van csak tápegység csere, de ebből enyi erővel már rakathatsz bele 220 voltosat.
2015. jan. 18. 20:23
 2/2 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy ez standard tápegység lehet-e, nem hiszem. De 220V-s verziója nem létezik ennek a készüléknek, USA belpiacos cucc sajnos.
2015. jan. 19. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!