Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tanácsot szeretnék kérni...

Tanácsot szeretnék kérni e-book olvasó vásárlásával kapcsolatban. Mire kell figyelni, mit kell tudnia?

Figyelt kérdés
Érintőképernyős vagy nyomógombos a jobb? Háttérvilágítás legyen rajta? Formátumnál mire kell figyelni? Kb. 50.000 Ft-ig érdekelnének a készülékek.

2015. jan. 18. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagy dilemma.

Pár hónapja én is sokat agyaltam és keresgéltem és arra jutottam,. hogy igazi kompromisszumentes megoldás sajna MÉG NEM LÉTEZIK!

Amelyiknek Ink kijelzője van az vagy nem elég nagy vagy nincs wifi, vagy nyomógombos vagy nincs benne világítás

Amelyik meg megfelelne az meg nem ink kijelzős szóval vibrál vagy nem elég nagy.

A végén vettün vmit csakhogy legyen, de inkább kinyomtatom az olvasnivalót hacsak tehetem.

2015. jan. 18. 10:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Kindle paperwhite-ot ajánlják sokan, az azt hiszem gombos van háttérvilágítás.

nekem Kindle4 van, csak a világítás hiányzik nekem, de amúgy minden másban tökéletes

2015. jan. 18. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!