Asus hangártya elbírja e ezt a Logitech hangfalat?
Van egy Logitech Speaker System Z623 hangfalam.Venni akarok egy Asus Xonar Phoebus Solo hangkártyát hogy szebb és mélyebb illetve magasabb legyen a hangzása mert az alaplapi hangkártya gyenge hozzá de nem tudom hogy elég lenne hozzá.
Hangszóró: [link]
Hangkártya: [link]
A mélysugárzó doboz hangolásán nem változtat egy hangkártya, sem a hangszóró rezonancia frekvenciáján. Így mélyebbre nem fog menni. A magassugárzókat nem cseréled ki azzal ha veszel egy hangkártyát, így magasabbra sem fog menni. Ja, hogy nincs is benne magassugárzó :D az más dolog.
Az erősítő teljesítményén nem fogsz változtatni azzal ha veszel egy hangkártyát, sem a hangszórók hatásfokán (érzékenység). Tehát hangosabb sem lesz.
Hogy szebben fog-e szólni? Elég jó ez a hangkártya, kérdés hogy ez a pc-s hangcucc vissza tudja-e adni amit a kártya tud. De gyanítom hogy nem, ez nem az a kategória. Én nem venném meg, egyszerűen nem fogod visszahallani azt a differenciát, amennyi pénzt belelölsz a kártyába. Ha érdembenni javulást akarsz hangzásban, eladod a hangfal szettet, hozzáteszed a kártya árát, és veszel egy erősítőt egy hangfalpárral.
az egyik 40, a másik 58 ezer....
na...ennyi pénzért nem pc-s cuccot vágnék a gép, avagy tv mellé, hanem egy minsőségibb hangfalat.
Próbálj élőben tesztelni
Nem az alaplapi hangkártyával van baj. Ma már minden hangkártya tud vonal szintű kimenetet, amivel ki lehet hajtani bármi féle erősítőt. A hangfalszettnek vannak korlátai.
A kérdésben vázolt rendszer gyenge pontja még alaplapi hangkártyával is a hangsugárzó szett. Nem a hangforrás. Ha bele kerül egy komolyabb forrás, nem jut előre semmit a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!