Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen 3D tv-t érdemes venni?

Milyen 3D tv-t érdemes venni?

Figyelt kérdés
Régóta nézegetem a 3D tv-ket és kíváncsi vagyok, hogy melyik márka illetve kinek milyen van és mit tapasztalt. Vagy van-e esetleg összehasonlítási alapja,hogy neki ilyen van a szomszédjának ilyen. Hozzá szemüveget adnak vagy hol kell venni ?

2015. jan. 13. 18:16
 1/3 Topi40 válasza:
Szerintem nem érdemes venni... szerintem azért mert nincs értelme annak, hogy a szarabbnál szarabb csatornákat reklámokat lesd, de, ha nagyon oda vagy érte, akkor a Samsung SmartTV-t ajánlanám.
2015. jan. 13. 19:19
 2/3 varlamov válasza:
Basszus ... TV csatornákra elég egy sima 10 éves TV is, de szerintem ő (mint legtöbben) 3D-s filmet akarna nézni, és amiatt megéri nagyon.
2015. jan. 15. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:
77%

Nekem Sony aktiv szemüveges 3D tv-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem villog a szemüveg (nekem a fejem se fáj tőle, bár lehet attól van hogy az időm 70% valamilyen monitor előtt töltöm), tényleg van különbség a 3D és a 2D film között és nem "mintha valami látszana". Próbáltam a passzív szemüveget is, de az nem jött be annyira, igaz könnyebb, meg nem kell bele elem, de ha kicsit megdöntöd a fejed akkor elveszik a 3D és csak elmosódott képet látsz, ez az aktívnál nincs így (csak ha 90 fokkal kitekered a fejed). Meg a passzívnak kicsit rosszabb a képminősége a technikai megvalósítás miatt. Mivel nem tud a TV-vel kommunikálni és csak adott részt "kitakarni" így folyamatosan takarja a függőleges pixelek felét így minimálisan rontva a minőséget. Mivel az aktív szemüveg technikát tartalmaz így nem olcsó ez egy nagy hátránya(amikor mi vettük 30000Ft/db de mára már biztos olcsóbb lett).

Amikor mi vettük felajánlották hogy ha veszünk egy Blu-ray 3D lejátszót mellé (30000Ft) akkor ingyen tudják adni a 3D Starter pack-et (75000Ft) 2 db aktív szemüveg 1 db 3D film és egy adó egység a tv-nek.

Ha többen akarjátok nézni 2+ akkor inkább egy passzív Samsung vagy LG. Ha viszont 1-2 ember akarja egyszerre nézni akkor inkább egy aktív Sony-t. Persze azért próbáld ki hogy bírod-e az aktívat mert vannak akiknek fáj tőle a feje.

2015. jan. 17. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!