Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mivel tudom a pillanatragasztó...

Mivel tudom a pillanatragasztót eltávolítani egy panelról?

Figyelt kérdés
szét szedtem a fej hallgatómat, mert eltörött az töltőrésze belül ( aksis fejhallgatóról van szó) és mikor megragasztottam akkor működött a töltő világított a led, csak ahogy megszáradt a ragasztó elcsúszott félre, újra leszedtem és ahogy az a pici hüvely amibe belemegy a töltőnek a vége ami rajt van a panelon, annak az érintkezője és a panelon a forrasztáspontra ráfolyt a ragasztó, próbáltam tűvel lekaparni, de nem lehet teljesen, és így nem érintkezik, mert a ragasztó szigetel, próbáltam alkohollal és fülpucolóval kicsit megecsetelni, de így is még szigetel, nem tudom mivel leszedni, ti mit ajánlotok?
2015. jan. 11. 20:39
 1/1 kratos95 ***** válasza:
100%
körömlakk lemosót vagy benzint vagy hígitót szerezzbe és márts bele egy fülpiszkálót.avval meglehet takariteni mivel óldják a ragasztót.
2015. jan. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!