Milyen ROM -ot, vagy ilyen dolgot ajánlatok?
Tudom,hogy a kérdés nem teljesen egyértelmű,sőt..
De én nem értek az informatika ezen részéhez,ezért most leírom nektek részletesen,hogy ti megértsétek:
Tehát arról lenne szó,hogy van egy Concord Tab Speed táblagépem (nem kell róla vélemény.),és alap hardver
2 mag processort,1gb ram ot ír.Ez egészen eddig működött,de nemrég,úgy hete eltünt a RAM fele.
Most az androidban csak 512mb ram van,abból 70mb szabad,ezért bármit nyitsz meg,az android bezárja.
mióta ez a hibajelensg van,előfordult,hogy a BOOT nál kék pixelek jelentek meg a felirat körül,és ilyenkor nem indul el a tab,csak megy.Alul be kell nyomni a reset gombot,összenyomni jobb oldalt a tabletet(ahol a ram meg ezek vannak) és úgy bekapcsolni.ilyenkor nem jelennek meg a kék pixelek,és bekapcsol.
Milyen ROM vagy hasonló dolgot tudtok tanácsolni,amit ha feltelepítek,akkor több ram lesz szabad,és lehet majd használni valamire még ezt a tabot?
Újra akartam telepíteni,de mikor a belepne a "test halott" részbe ott meghal,és soha nem megy tovább,pedig régen sikerült.Előre is köszi minden segítséget.
(tehát milyen Romot ajánlatok,és azt hogy kellene telepíteni,mit segítene a helyzetemen?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!