Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nincsen M1, M2, Duna,...

Macilacika kérdése:

Miért nincsen M1, M2, Duna, Duna World csatornám?

Figyelt kérdés
Pár napja volt ez a tv variálós cucc..és kaptunk egy csomó új csatornát meg minden és a köz szolgáli tv-k egyike sem jön be DTV van és a program hely rendezésben sincs benne...már 5x újra beálítottam a csatornákat de még mindig nem jönnek be..valaki tudja hogy lehet megcsinéálni?

2015. jan. 10. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Melyik szolgáltató? Melyik csomag?
2015. jan. 11. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, valamit benéztél. Ott vannak azok, csak nem jól keresel.

Milyen csomag, milyen tv?...vagy mindig tv?

2015. jan. 11. 08:17
 3/4 A kérdező kommentje:
hát Tarr.nál vagyok a csomagot azt nem tudom dehát van szinte minden magyar...amc,fox,axn black white is van szóval akkor kéne lenni köztévének is nem ?
2015. jan. 11. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

"Amennyiben a televízió készülék nem hangol be minden digitális csatornát normál automata kereséssel, úgy az alábbi adatokat kell beírni a TV készülék egyedi keresés menüpontjába:

Kezdő frekvencia: 176 MHz (176000 kHz)

Végfrekvencia: 810 MHz (810000 kHz)

Jelátviteli sebesség: 6875 kS/s

Moduláció: 256 QAM

Hálózati azonosító: 102

Vannak olyan készülékek, ahol külön meg kell adni a lenti adatokat, majd egy másik menüpontban hivatkozni rá, hogy ezeken keressen."

Próbáld ezt. Ha nem működik akkor hívd az ügyfélszolgálatot.

2015. jan. 11. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!