Az XBOX ONE-ra a 2014-es JÁTÉKOK azok FULL HD-k, vagy pedig csak sima HD?

Figyelt kérdés
Előre is Köszönöm a válaszokat.

2015. jan. 10. 15:24
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Uristenezhetsz, de ezt nalad okosabb emberek dontik el. Felelos szulo nem is vesz a gyerekenek ilyen jatekot.

Az hogy te jatszottal ilyet kisgyerekkent pusztan annyit bizonyit hogy a szuleid xarnak a nevelesedre.

2015. jan. 13. 07:06
 32/37 anonim ***** válasza:
Nem sza*tak a nevelésemre egyszerűen nem "szabályok"szerint élünk nem hiszem hogy az hogy a gta-ban autózgatok rossz hatással lenne rám. És mint mondtam ha nem engedik hogy egy fával lövöldözz lősz majd az ujjaddal. Iskolába járok nem drogozok (nem is fogok) nagyon ritkán iszok . Szerintem ha szarták vna rá valószínű hogy sulira xarnék minden nap lőném magam és innék. Nem hiszem hogy az hogy egy gta val játszom a legrosszabb dolog lenne.
2015. jan. 13. 07:40
 33/37 anonim ***** válasza:
A szabályok szerintet úgy értem hogy ha az van írva a játékra pl cod vagy gta h 18+ attól még játszok vele. Filmeknél ugyan ugy.
2015. jan. 13. 07:57
 34/37 anonim ***** válasza:

Szerinted minek vannak a korhatarok?

Az ilyen jatekok egyertelmuen karosak a gyerekek psziches es szellemi fejlodesere. Ezt tobb tanulmany megallapitotta mar. Ez nyilvan nem azt jelenti hogy MINDEN gyerek aki jatszik vele pszichesen serul, de az esely megvan ra.

Gondolom nem akarsz okosabb lenni a szakembereknel.

Egy nagyforgalmu utszakaszon sem azert nem szabad keresztbe atszaladgalni mert BIZTOSAN elutnek, hanem azert mert az esely megvan ra.

Erted?

Hogy nalad milyen karokat okozott a jatek, azt meg te nem tudod felmerni, csak egy szakember tudna.

Nyilvan egy 16-17 eves gyerek jatszat nyugodtan egy 18-as jatekkal, de egy 12-13 eves gyereknel ez erosen problemas.

2015. jan. 13. 08:56
 35/37 anonim ***** válasza:
Nyilván mindenkire máshogy hat. Ettől Függetlenül lehet hogyha nem a játékban hanem más velem egykorúakon tölteném le a dühmet. Nem érzem magam lelki roncsnak megállok a zebrán és kétszer krülnézek akkor is ha zöld a lámpa. Ugyan igy ha én vezetek mert bármikor kiugorhat egy felnőtt vagy gyerek.
2015. jan. 13. 10:42
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem pontosan fogalmaztam nem csak én töltöm le rajta a dühőm. Na azért nálam ez annyit jelet , hogy 2x ugratok egy kocsival aztán repülőzök egyet.
2015. jan. 13. 11:25
 37/37 A kérdező kommentje:
De egy 16-17 éves gyerek sem 18. Nem. Akkor ők is lopnak-autót, kamiont, repülőt, stb....?
2015. jan. 13. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!