Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen erősítőt vegyek a...

Milyen erősítőt vegyek a mélyládámhoz, hogy házon belül is hallgathassam és ne csak a kocsiban?

Figyelt kérdés
Van egy Mac Audio Maximus 12br ládám, mellette pedig egy Magnat Hot Rod erősítő ami 2*200W, a láda pedig 30cm, 4 Ohm, 1000/300W. Ezt szeretném lakásban is hallgatni, de nem tudom milyen erősítőt vegyek hozzá ami ehhez a ládához passzol. Olyan 25.000 Ft-ot szánnék rá használtan.

2015. jan. 9. 11:09
 1/5 dirtboy ***** válasza:

az a gond hogy autósmélyláda meghajtása csak egy dolog,vehetsz neki jó erősítőt és hajthatod róla de az a láda amibe rakva van a nyomó az nem szoba légteréhez van tervezve,azt autóba tervezték.

saját tapasztalatom szerint bandpass láda elég szépen hallható nagy légtérben is,vettem már ki a kocsimból reflexet és próbáltam lakásban de siralmas a hangja,rezonáltatni rezonáltat rendesen mindent de szép telt mély hangja nem volt.

én nem ajánlom az autós láda lakás párost.

2015. jan. 9. 11:23
 2/5 dirtboy ***** válasza:
ja és a rezonáltatás is negatívum inkább mint pozitívum mert a bandpass nem csinált annyi zajt és mégis jobb mélye volt.
2015. jan. 9. 11:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem mit mondasz, de nekem azóta kell, hogy hallottam ismerősömnél bent a lakásba az övét. Egész szépen szólt nagy szobában is. Nem kell nekem se olyan nagy hangerő, csak amim van 2.1-em, elég illúzióromboló miután a kocsiból beülök a gép elé :).
2015. jan. 9. 12:01
 4/5 dirtboy ***** válasza:

félre értettél,én sem nagy hangerőről írtam,pont hogy azt próbáltam le írni hogy egy szobába tervezett nyomó alacsonyabb hangerőnél is szép telt mélyhangot ad,még egy nem oda tervezett nagyobb nyomó hiába leng soha nem fog olyan szép mélyhangot adni,inkább csak leng.

ha neked az bejött akkor jó,sajnos nem tudok erősítő választásban segíteni mert én csak autóhifis cuccokkal foglalkozok és nem is szeretném megjátszani hogy értenék a szobai cuccokhoz mert nem értek hozzájuk.

2015. jan. 9. 12:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy kevesebb a mély, de azért csak jobb mint amim most van bent :)
2015. jan. 9. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!