Mitől akadozhat a 3D film a tv-n?
Figyelt kérdés
Panasonic Smart 3D tv-ről van szó, letöltöttem a filmet, ráraktam pendrive-ra. Szépen el is indul, majd kb. 2 másodpercenként megakad a hang és a kép is. Valakinek ötlet?2015. jan. 6. 17:14
2/6 A kérdező kommentje:
És milyen adathordozót javasolsz helyette?
2015. jan. 6. 17:55
4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem vagyok nagy hozzáértő, milyen sebesség számít gyorsnak, vagy milyen sebesség elegendő? USB 3.0 kell gondolom. Megmértem egy teszttel a jelenlegi pendrive sebességét: olvasás 13mbps, írás 9mbps. Ehhez képest milyet nézzek, mi az az érték, ami megfelelne? Előre is köszi!
2015. jan. 7. 16:10
5/6 Osynho válasza:
Nem tudom, a tv-den van-e usb 3. Legegyszerűbb, ha veszel egy 100/100-as állapotú használt laptop hdd-t. Beleteszed egy usb házba és kész. Lesz egy nagy, gyors tárhelyed, fajlagosan olcsón.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi még egyszer! Közben rájöttünk, hogy hülyék voltunk, ntfs-re formáztuk a pendrive-ot, ami nem tetszett a tv-nek, nem támogatja, de exfat-tal most tökéletesen működik. :)
2015. jan. 7. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!