Autós rádió bekötése tápegységről? Segítség! Nem sikerül!
A régi autós magnót szeretném bekötni, de sehogy sem sikerül! Mit hova kell kötni? Próbáltam 12 V, 1 A tápról, de próbáltam PC tápról is, de nem akar bekapcsolni... Tudom hogy működik...
A magnón van egy piros, sárga, és egy fekete kimenet valamint, egy kék ami 12V ad ki...
Mindenhogyan próbáltam, bedugtam a PC táphoz is elindítottam, de nem akart bekapcsolni... A HDD, meg a DVD áramforráshoz is próbáltam, de sikertelenül...
Hogyan tudnám bekötni mit hova s hogyan kötsem be...
Ha nem kötöttem rá a testet akkor is menni kellene ?
Köszönöm...
A tápegység gyenge. Ezen a fórumon:
A benenarmor nevű hozzászóló írja, hogy 200W-os tápegység még harmatos volt magasabb hangerőn, a 350W-os már rendben működött.
Érdemes hát izmosabb tápot használni.
Értem, nagyon szépen köszönöm, nélkületek nem sikerült volna rájönni...
De lehet BAJ abból ha így üzemel?
Igen, hagytam kb fél órát üzemelni, és fura szagot éreztem, a tápegység meglett dolgoztatva szerintem, úgyhogy kikapcsoltam, de még megy a táp... Majd szerválok egy nagyobb teljesítményűt, s azzal megpróbálom... De végülis csak sikerült összehozni, hogy bekapcsoljon... :)
Köszönöm szépen! :) Carson voltam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!