Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Autós rádió bekötése tápegység...

Autós rádió bekötése tápegységről? Segítség! Nem sikerül!

Figyelt kérdés

A régi autós magnót szeretném bekötni, de sehogy sem sikerül! Mit hova kell kötni? Próbáltam 12 V, 1 A tápról, de próbáltam PC tápról is, de nem akar bekapcsolni... Tudom hogy működik...

A magnón van egy piros, sárga, és egy fekete kimenet valamint, egy kék ami 12V ad ki...

Mindenhogyan próbáltam, bedugtam a PC táphoz is elindítottam, de nem akart bekapcsolni... A HDD, meg a DVD áramforráshoz is próbáltam, de sikertelenül...

Hogyan tudnám bekötni mit hova s hogyan kötsem be...

Ha nem kötöttem rá a testet akkor is menni kellene ?

Köszönöm...

2015. jan. 4. 14:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A tápegység gyenge. Ezen a fórumon:

[link]

A benenarmor nevű hozzászóló írja, hogy 200W-os tápegység még harmatos volt magasabb hangerőn, a 350W-os már rendben működött.

Érdemes hát izmosabb tápot használni.

2015. jan. 4. 16:10
 12/14 A kérdező kommentje:

Értem, nagyon szépen köszönöm, nélkületek nem sikerült volna rájönni...

De lehet BAJ abból ha így üzemel?

2015. jan. 4. 16:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Felügyelet mellett, alacsony hangerőn, ahol még nem villog a kijelződ, használd. De a te helyedben nem hagynám felügyelet nélkül, mert a táp az ereje határán működik és nem szerencsés alulméretezett tápegységet használni. Nehogy elfüstöljön az egész.
2015. jan. 4. 16:25
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, hagytam kb fél órát üzemelni, és fura szagot éreztem, a tápegység meglett dolgoztatva szerintem, úgyhogy kikapcsoltam, de még megy a táp... Majd szerválok egy nagyobb teljesítményűt, s azzal megpróbálom... De végülis csak sikerült összehozni, hogy bekapcsoljon... :)

Köszönöm szépen! :) Carson voltam... :)

2015. jan. 4. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!