Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 3 ingyenes próbahónap T-home-o...

3 ingyenes próbahónap T-home-os IPTV. Egy hónap után már jött a csekk. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Optinet+Dig.telefont igényeltünk, IPTV nélkül. Bekötés napján hoztak csak úgy egy beltéri egységet is, mondva, hogy próbáljuk ki, ha mégsem kell, 3 hónap múlva elviszik. De már egy hónap után jött az IPTV díjával emelt számla. A szerződésben sincs benne a TV! Az üzletkötőt nem lehet elérni (házhoz jött), az üzletközpontban azt mondták, nem tudnak mit tenni, a gépben az áll, hogy már elindult a hűség! Mit csináljak?
2010. febr. 4. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Nézd meg a szerződésedet, abban benne kell lennie az IPTV hűségidejének. Ha nincs benne, akkor én a helyedben először megfenyegetném őket a fogyasztóvédelemmel, ha ez nem használ, akkor szólnék is a fogyasztóvédelemnek.

Nem sok jó tudok mondani a TéHóm szolgáltatásról, én egyszer hasonló módon szívtam velük, csak nekem még szolgáltatást sem nyújtottak, csak követeltek.

2010. febr. 4. 22:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Az IPTV részhez nincs írva semmi, még az üzletben is megnézték a szerződést, látták, hogy nincs benne. Azt mondták, beszéljek azzal, akivel kötöttem a szerződést. De nem elérhető :-( Nem értem, nem egy cég??

Amúgy köszi!

2010. febr. 4. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:

sz@rházi egy cég!én kb 1 hónapja rendeltem netet a t-hom -tól email-ben!de még csak választ sem kaptam!

dobd ki a csekket és kész!

2010. febr. 4. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Fogyasztóvédelmi felügyelőség, intézkedj, mivel, előbb utóbb amilyen szemét cég, behajtja rajtad a csekkjeit.
2010. febr. 4. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem értem a gondod, ha nincs a dologról szerződés, ugyan mi alapján számláznak ? Egyszerűen mondd meg " bocs ... nincs szerződés, ugyan mit fizettetnének ?"
2010. febr. 5. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:

1412!

személyesen beszélhetsz ügyintézővel. hangfelvétel van róla, tudsz rá hivatkozni

Vonalas telefonról hívjad, ingyenes.

2010. febr. 5. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!