3 ingyenes próbahónap T-home-os IPTV. Egy hónap után már jött a csekk. Mit tehetek?
Nézd meg a szerződésedet, abban benne kell lennie az IPTV hűségidejének. Ha nincs benne, akkor én a helyedben először megfenyegetném őket a fogyasztóvédelemmel, ha ez nem használ, akkor szólnék is a fogyasztóvédelemnek.
Nem sok jó tudok mondani a TéHóm szolgáltatásról, én egyszer hasonló módon szívtam velük, csak nekem még szolgáltatást sem nyújtottak, csak követeltek.
Az IPTV részhez nincs írva semmi, még az üzletben is megnézték a szerződést, látták, hogy nincs benne. Azt mondták, beszéljek azzal, akivel kötöttem a szerződést. De nem elérhető :-( Nem értem, nem egy cég??
Amúgy köszi!
sz@rházi egy cég!én kb 1 hónapja rendeltem netet a t-hom -tól email-ben!de még csak választ sem kaptam!
dobd ki a csekket és kész!
1412!
személyesen beszélhetsz ügyintézővel. hangfelvétel van róla, tudsz rá hivatkozni
Vonalas telefonról hívjad, ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!