Milyen hangváltó kel egy mélyládához?

Figyelt kérdés

aterhelhetőség olyan 200w.

a hangrartomány a legalsó határtól 150 Hz. csak azt nem tudom milyen tekercs az ami ezt tudja..

ha valamit rosszul montam javitsatok ki!

2015. jan. 2. 06:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy hány ohmos a tekercselés. Valamint a rendszer többi elemétől, mivel nem mindegy milyen meredeken kezded el vágni. Mit egészítenél ki vele, milyen a többi hangsugárzó?
2015. jan. 2. 10:57
 2/6 Szirty ***** válasza:

Nem lehet ennyi információ alapján megmondani.

A hangváltót ugyanis méretezik a hangszóró és a láda frekvenciamenetéhez, teljesítményéhez, impedanciájához.

2015. jan. 2. 11:28
 3/6 A kérdező kommentje:

a hangszóró sal sr3040 tudom hogy szar de egyenlőre jó csak azt akarom h mélyet aggyon csak

a doboz 40*40*40 zárt láda

próbáltam nézni egyutas hangváltókat de nemnagyon találtam de ugy is jo lenne ha en magamnak megtudnám tekerni csak nem tudom a paramétereket.. ehez kéne segítag!

2015. jan. 2. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy egy ilyen: [link]

vagy ilyen kell neked: [link]

Állítólag, ha áramkort használsz(amilyet linkeltem is), rontja a minoséget, de szerintem hulyeség, mert dvd lejátszókba is olyakat raknak.

2015. jan. 2. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok

A legalsó határ nem lehet 150 hz, mert az szokott lenni a legfelso, a legalsó 20-40 hz szokott lenni.

2015. jan. 2. 21:29
 6/6 A kérdező kommentje:

legalsó határtól 150 Hz ig igy irtam

es köszi a segitséget!

olyt nem tudnátok mondani hogy pl milyen tekercs kell hozzá, mH, vagy hogy lehet tekercselni ilyen tekercset?

2015. jan. 3. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!