Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy samsung ue46f6320-as...

Van egy samsung ue46f6320-as tvm. Nem játsza le az mkw fájlt miért? Nem támogatja?

Figyelt kérdés

2015. jan. 1. 22:24
 1/5 anonim válasza:

Szerintem elírtad mkv - t nem játszik, pendriveról próbálod lejátszani vagy routerrel inditod a pc ről?

Megnéztem a samsung.com oldalán és támogatja az mkv-t szóval próbáld pendrájvról vagy próbáld másik filmmel, hátha csak rosszul töltötted le.

2015. jan. 1. 22:32
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszodat! ha pedrájvra teszem mondjuk csak egyszer próbáltam akkor nem látta. avit ugy szoktuk nézni hogy jobb gombal ráklikkelek a filmre és kiírja hogy lejátszás ezzel. rámegyek és már a film el is indul wifin keresztül. na most ez mkv-nál nincs ilyen opcio hogy lejátszás ezzel. még régebben ugy is néztünk filmet hogy bemásoltam a video mappákba és akkor látta a tv. de az mkv-t szintén nem látja. lehetséges másik pendrive kéne? vagy az hogy az mkv tul nagy méret és nem bírja a wifi? esetleg azért nem láthatta?
2015. jan. 1. 22:41
 3/5 anonim válasza:

Amikor az .avi-nál jobb gombbal kattintasz , azért engedi azt hogy lejátszás ezzel , mert a windows media player le tudja játszani az .avi formátumot, de az mkv-t nem tudja játszani ,ezért is nincs ott az az opció,hogy lejátszás a következőn keresztül:...

Tehát , ha a gépről szeretnéd indítani az mkv-t akkor egy másik programmal kell.

Nero Media Home pontosan erre a célra van(én is ezt használom).

2015. jan. 2. 11:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsot. Kiprobalom es jelzek hogy mi van.
2015. jan. 2. 13:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem jo. Nem jatsza le sajnos :( elegem van meg van tobb mint fel eve es nem tudom kihasznalni a tvt!
2015. jan. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!