Tudnátok ajánlani kültéri hangfalhoz egy jó usb-s hangkártyát?
Hát ez elég érdekes. Elvileg egy kutya közönséges alaplapi hangkártya is sokkal jobb hangminőséget tud, mint az R150-esek. (Azok ugye hangosításra, nagy hangerőre vannak optimalizálva.)
(Nálam alaplapi hangkártyáról mennek néha dolgok és komoly Hi-Fi van utána (csöves erősítő és B&W) és még így sem sokkal rosszabb, mint jobbacska CD lejátszóról... Szóval ezért állok értetlenül a dolog előtt.)
Na jó, nem tudok ilyen hangkártyát. De ennyiért már egész jó cd játszót is kapni, használtan.
Én inkább azt mondom, hogy ilyet még nem láttam, pontosabban nem hallottam! :)
Azt persze nem tudhatom, hogy a te alaplapi hangkártyád hogyan szól, de eddig nem tapasztaltam, hogy annyira rosszak lettek volna az én alaplapi hangkártyáim.
Nem lehet, hogy a másik gépen, amelyik jobban szólt, be volt kapcsolva a loudness, vagy valamiféle
hangszínszabályzó?
Esetleg még az lehet, hogy több alapzaja van az alaplapi hangkártyának, de kérdés, hogy mennyivel lenne jobb amúgy...
Mindenesetre jól gondold meg, mielőtt 10-15 rugót adsz ki, hogy valóban megéri-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!