Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem megy a psn routerröl?

Miért nem megy a psn routerröl?

Figyelt kérdés
Eddig ment gond nélkül a tp linkes routerröl, azonban 25.-én reggel elment, gondoltam biztos azért mer megtámadták a psn-t vagy mi. Na de most már több helyen is láttam hogy megy én nálam meg még mindig nem próbálgattam de mindig psn failed meg ez a hiba kód ce 31987. Gondoltam megpróbálom a tmobilos lte-t megosztani fel is csatlakoztam rá és egyböl beengedett ment is minden rendsen. De amit vissza léptem a routerre egyböl failed jön ki az internet tesztnél.probáltam a 1473-as megoldást de nem lett jó. Valaki tudna valami tanácsot adni?

2014. dec. 28. 21:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt még megjegyezném hogy a tplinkes netröl ment már vagy fél éve gond nélkül.
2014. dec. 28. 21:51
 2/3 A kérdező kommentje:

A hibakód ezt jelenti

Neked lehet egy problémád azzal, hogy csatlakozz PlayStation Networkhöz (PSN) a hálózati összeköttetésedként időzített kint a PSN bejelentkezés-eljárás alatt.

Step 1: PlayStation Network (PSN) ideiglenesen hozzáférhetetlen lehet vagy karbantartás alatt. Tudod ellenőrizni a PSN státuszát itt.

Step 2: Végrehajt egy internetkapcsolat-tesztet azáltal, hogy megy, [Settings] > [Network] > [Test Internet Connection] megerősíteni tudsz csatlakozni a hálózathoz.

2014. dec. 28. 21:54
 3/3 A kérdező kommentje:
most újra megy a routerról, automatán futtattam az internet tesztet nem irogattam át az mtu-t,végre jó lett
2014. dec. 31. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!