Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » AMD, vagy Intel a jobb? (Miert?)

AMD, vagy Intel a jobb? (Miert?)

Figyelt kérdés

[link] itt a RAM-nak az MHz-ja 1333MHz A masik, tobbi lent!

[link] ennek meg 1600MH-z, sok a kulonbseg a ketto kozott, fenti Full HD-s es AMD-s cuccok vannak benne, also meg nem Full HD-s es Inteles cuccok vannak benne! Segitsegeteket kerem, jovomre fogok alapozni!!!

A lenyeg, hogy jatekra hasznalnam a laptopot, jatekra meg AMD, vagy Intel a jobb?(Miert?)

A RAM-ban az MHz sokat szamit, az a 1333-1600MHz kozott van?

Egyaltalan az Ipon-os termekben 1600MHz van, mert 1600MHz az alap, ezt nemannyira irjak ki, ha annyit tud a gep!

2014. dec. 24. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a helyedben optendszer néékülit néznék elsősorban, mert az sokkal olcsóbb(és vagy megszerzed, vYagy megkapod ingyen az egyetemtől)

"Segitsegeteket kerem, jovomre fogok alapozni!!!

A lenyeg, hogy jatekra hasznalnam a laptopot"

Érdrkes jövőképed van

A proci nem számít annyira, ha AMD-s játékokkal akarsz inkább játszani akkor azt vedd, ha nvidiással akkor azt vedd

2014. dec. 25. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Melyik egyetem?
2014. dec. 25. 14:22
 3/3 anonim válasza:

AMD-st ne vegyél, én is azt vettem még tavaly amikor elkezdtem az egyetemet. Ma meg már egy intel core i3-as gépem van. Tapasztalatból mondom az AMD-s gép fél év után olyan brutálisan melegszik, volt szervizbe 2-szer is, és semmit sem tettek, azt mondták ameddig megy a gép ne aggódjak. Akik AMD-s laptopot vettek, a legtöbbjük panaszkodik és megszabadul a géptől, függetlenül a gyártótól. Csak az intelt ajánlom!

Ez az én gépem, most egy hónapos:

[link]

2014. dec. 26. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!