Van egy my audio storm tabletem de egyszer csak nem hogy nem akar bekapcsolni hanem egy fehér csík van a közepén körülötte pedig sötét kék és ha hosszan nyomom a bekapcsológombot kifehéredik a kép oszt ennyi mit tegyek?
Figyelt kérdés
töltöre rádugtam nem segít! pedig tök új egy napos sincs és le se ejtettem se semmi rosszat nem csinálktam vele!!!2014. dec. 24. 20:14
1/3 SylwerStone válasza:
Gondolom még garanciás. Vidd vissza. Amúgy meg ne sokat várj attól a szutyoktól.
2/3 anonim válasza:
Myaudio olcsó húsnak híg a leve kategória. Szerintem gyárihibás. 72 órán belül cserélik, ha boltban vetted. Ha utcán árulták, dobhatod ki.
3/3 anonim válasza:
Ha a Vaterán vagy a Jófogáson, add vissza és kérd a pénzedet. Átvágott az eladó. Ezért kell azonnal bekapcsolni, amikor megmutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!