2 napos DPS e850 ebook olvasó nem kapcsol be. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Még nem nagyon tapasztaltam ki, hogy működik. Megvétel után feltöltöttem, hazsnálatba is vettem, majd leraktam, kb 10 perc múlva magától készenlétbe lépett (gondoltam ez teljesen normális), de azóta nem lehet visszakapcsolni. A töltőt érzékeli, és a számítógép is felismeri. Mi lehet a baja?2014. dec. 23. 10:43
1/3 anonim válasza:
Ki tudja, elromlott. Vidd vissza, míg le nem telik a 3 nap, most még azonnal kicserélik, utána elküldik szervizbe, ki tudja mikor látod újra.
2/3 anonim válasza:
Elég régi kérdés, de azért bepróbálkozom és megkérdezem, hogy kicseréltetted-e vagy volt más megoldás, mert nekem is ez a problémám (bár kb. 2 éves az ebook olvasóm, de ugyanilyen).
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, kiderült h semmi baja, csak ugye 2 napja volt meg és még nem ismertem ki.. annyi, hogy hosszabban kellett nyomni a bekapcsológombot. De ha neked 2 éves, szerintem jobb elvinni megnézetni, mi baja, mert nyilván nem csak ez.. bár próbáld ki, addig nyomd míg be nem kapcsol.:D
2015. okt. 21. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!