4 gigás xbox-ra ha veszek olyan játékot ami több mint 4g ( mert a legtöbb ugye olyan) akkor nem fog elindulni? Vagy lehet valamit tenni hogy elinduljon?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 21:08
1/9 anonim válasza:
Elindulni el fog szerintem, csak nem fogja az állást elmenteni. Mindig ujból kell kezfened a játékot. Nekünk ez volt Playstasionnal, amíg nem vettem memokártyát.
2/9 A kérdező kommentje:
Ahh értem. És mit lehetne csinálni hogy rendesen elmentse? Gondolom xbox-ba memokártyát nem lehet venni
2014. dec. 23. 07:15
3/9 anonim válasza:
Venned kell HDD-t akkor fel tudod másolni a játékot, gyorsabban fog futni mint lemezről, én ajánlom mindenképp melyik típusú xbox géped van ?
4/9 A kérdező kommentje:
xbox 360 de még nagyon kezdő vagyok , néhány hete vettem. Mi az a hdd? ha pénzért kell venni én nem fogok.
2014. dec. 23. 16:48
5/9 anonim válasza:
Olyan mint a laptopban a merevlemez = HDD. Persze, hogy pénzért kell nem is olcsó, viszont előbb - utóbb venned kell bele rá fogsz kényszerülni. Én anno 120gb-ost 14ezerért vettem hozzá igaz ez jasper alaplapos gép ami nekem van.
6/9 A kérdező kommentje:
Esélytelen hogy vegyek 14 e-ért , még a játék amit akarok venni hozzá sem kerül annyiba
2014. dec. 23. 22:21
7/9 A kérdező kommentje:
Legalábbis egy jó ideig várnom kell
2014. dec. 23. 22:30
8/9 anonim válasza:
Elmondom neked az új, most megjelent játékok drágábbak ennél. Egyébként biztos nézegetted már te is.
The Crew : 15990
Call of Duty Advanced Warfare 14990
GTA V : 14990
9/9 A kérdező kommentje:
Igen nézegettem már de ilyen drágákat még nem láttam. Tavasszal láttam a gta 5-öt 18000-ért , azt majd később szeretném megvenni.
2014. dec. 24. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!