Érdemes ezért szervízbe vinnem a tv-met?
Figyelt kérdés
A képrenyőn kikapcsolt állapotban csíkok láthatóak, amikor kibontottam már akkor rajta volt. Sima száraz rongyal ha letörlöm a csíkokat, eltűnnek, de pár másodperc múlva újra megjelennek. Bekapcsolt állapotban nem látható, legalábbis még nem vettem észre, kikapcsolt állapotban is csak akkor látható ha napfény éri vagy rávilágítok valamivel. de nem értem mitől ilyen csíkos a képernyő felülete, vagy mi ez rajta, később problémát jelenthet-e. Kép róla: [link] 2014. dec. 20. 13:44
1/2 anonim válasza:
Megkarcolódott, nem lehet mit csinálni vele, mert garanciálisan nem fogják kicserélni, mivel nem lehet bebizonyítani hogy gyárilag ilyen, nem pedig te csináltad
2/2 A kérdező kommentje:
Kimondottan led képernyőre szánt nedves tisztító kendővel végül sikerült eltávolítani a csíkokat :)
2014. dec. 24. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!