Eperke2121 kérdése:
Ha az LG Smart tv-be beledugok egy Bluetooth adaptert, látja majd a fülhallgatót?
Figyelt kérdés
Van egy LG Smart TV-m és vettem egy Bluedio bluetooth-os fülhallgatót... a fülhallgatóhoz adaptert nem adtak, ezért gondoltam veszek egyet, mert most sajnos nem látja a TV a fülhallgatót... így működhet majd?? Illetve még annyi, hogy a fülhallgatóhoz 4.1 Bluetooth van írva, de adapterből csak 4.0-ásat találtam. Számít ez valamit??2014. dec. 19. 23:52
1/4 Kromosome válasza:
Szerintem az adapter és a fejhallgató között nem lesz probléma a kapcsolattal, viszont nem tudom, hogy a TV fel fogja-e tudni ismerni (hacsak nem effektíve ahhoz a termékcsaládhoz készült), mert ugye ezeken a televíziókon egyedi operációs rendszer fut. Megpróbálni mindenképp érdemes persze! :)
2/4 redbull007 válasza:
Szia!
Pont most készülök egy bluetoothos fejhalgatót veni.
Én is LG Smart TVhez szeretném használni. Keresgéltem, és én is csak 4.0 adaptereket találtam, win7-8hoz, aTV-n meg Linux operációs rendszer fut.
Veled együtt csak remélni tudom, hogy valaki tuja a választ és meg is osztja velünk.
3/4 A kérdező kommentje:
Na hát tegnap este kipróbáltam, de még a gépemmel és a telefonommal se tudtam összehangolni bluetooth-on a fülhallgatót :S:S semelyik se látja :S:S Ez most mitől lehet??? :S:S
2014. dec. 20. 15:41
4/4 pz0001 válasza:
Mi lett azóta? 3év eltelt es most en is hasonlo gonddal kuzdok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!