Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik MP3 lejátszót vegyem?

Koaxk Ábel kérdése:

Melyik MP3 lejátszót vegyem?

Figyelt kérdés

Az autómba szeretnék egy hordozható mp3 lejátszót berakni, pontosabban az AUX bemenetre csatlakoztatni.

Kinéztem ezt a Philips-et:

[link]

Van valakinek tapasztalata abban, hogy ez mennyire jó?

A gyári rádiót nem szeretném kicserélni, mivel sok minden kütyüt vezérel az autóban, viszont a CD-k olvasásával már akadnak problémái. A gyári rádió cseréje meg 40-50 rongy körül van használtan és ki tudja meddig bírja az is.

2014. dec. 18. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én drágának tartom 16 000 ft-ért. Kocsiba 3000 ft fölött nem tudod megmondani, hogy mennyibe került a cucc, hacsaknem piszkosul hangszigetelt, és az autós hangcuccod nem került 100 000 ft-ba minimum. Ha valamire rámész, az legyen az, hogy nagy kijelzője legyen, amier maximum egy negyed másodpercet kell ránézni, hogy tudd, mit játszik, illetve mocskosul könnyen kezelhető legyen, leginkább odanézés nélkül. De komolyan, egy sörbe merek fogadni, hogy nem fogsz tudni különbséget tenni egy legújabb generációs iPod és egy 1000 ft-os USB-ről tölhető kínai MP3 lejátszó között vakon hangminőség tekintetében a kocsidban. Szóval csak az számít, hogy minél kevesebb figyelmedet vonja el.
2014. dec. 20. 04:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Végülis 22 ezerért vettem egy nagyon profi Philips mp3 lejátszót, nagy kijelzővel jól kezelhető gombokkal, átlátható menüvel, tökéletes vezetéshez.

Nem volt olcsó, de nagyon nem bántam meg, hogy nem vettem valami bóvlit.

2014. dec. 20. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!