Szerintetek ez ebay-ről bejön vámmentesen? és megéri ilyet venni?
Itthon 25 000 Ft alatt van, ez most 11 000 Ft-nál tart és tobb mint kétezer a posta.
SZóval elvileg megéri, ha igy marad. De kérdés mennyire megy fel? 17000-ig is fel szokott menni.
Akkor meg már csak kb. 5000-rel lenne olcsóbb.
Itthon megnézheted személyesen mi is van benne a csomagban.
Itt valaki azt irt ez nem a gép csak az akku. Én nem tudok jól angolul de nézd meg, hogy is van ez.
Ja és ezt 30-50 nap alatt hozzák ki az is egy szempont.
És 22 euró fölöt megvámolhatják, ami csak kb. 4 % de ekkor a 27% áfát is kifizettetik.
Az már kérdés hogy ritka ez legalábbis most a karácsonyi forgatag alatt amikor sok nagyobb csomag jön.
Azt is számold bele, hogy a csomag nem mindig jön meg néha nyomtalanul eltünik. Ehhez ugyan van nyomkövetés tehát ha eltönik, valaki kifizeti ha utána jász.
Maga a gép nagyon jó, fürge stabil, 4 másodperc alatt 40-re gyorsul s ekkor 40 méterrel el is távolodik s ha van gyakorlatunk, akkor vissza is tudjuk hozzni.
Más kérdés hogy én 3 gépet összetörtem mig igy megtanultam.
Persze nem ilyent hanem olcsóbb és ütésállóbb tanuló gépeket.
A sok talalgatas es tipp helyett ime a hivatalos forras, hogy mi jon be vammentesen es mi nem!
Nem. Ez annak a forrása, hogy mi vámköteles és mi nem.
De a kérdés az volt, hogy bejön e vámmentesen, nem pedig az, hogy vámköteles-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!