Miért tűnhet el néha a a kép 1-2 másodpercre a LED SMART tvről ha Scart ról megy a műsor?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem egy LG 32 lb 650V -tévét és meg szerettem volna nézni pár filmet VHS en(Nem használok netes filmes oldalakat, és nem is töltök le, mivel kábeltévém volt sokáig, így kb 30 kazettára vettem fel filmeket az elmúlt 2-3-évben) és mikor beteszem a filmet akkor egy ideig jól megy szép képpel, majd néha eltűnik a kép és minden fekekte lesz 1-2 mp re. Ha visszatekerem a kazettát és újra lejátszom akkor ugyanakkor ugyanabban a jelentben feketedik el, szóval nem csak úgy, hanem mindig egy adott jelentnél. Ennek mi lehet a baja? Csatlakozási hiba? Vagy esetleg nem megy át a jel a szalagról a tv be? Mindent megpróbáltam,hogy ez abbamaradjon de semmit sem tudtam tenni.... 21/F2014. dec. 15. 10:58
2/3 A kérdező kommentje:
4 videóm van, ha arra gondolsz 1.ső válaszoló. Kettő 6 fejes(Grundig, Panansonic) elég szép képpel, és mindegyikkel ezt csinálja. Vagy a szalagra gondoltál?
2014. dec. 15. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!