Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jön a karácsony, XBOX ONE...

Jön a karácsony, XBOX ONE vagy PS4?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy új generációs konzolt beszerezni karácsonyra, de nem tudok dönteni(boltokban is kipróbáltam őket). Volt régebben xbox classicom és ps2-m is. Exklúzívek alapján nem nagyon tudok dönteni. Elsősorban a mindkét platformon megjelenő játékok érdekelnek. Hosszabb távon melyiik érheti meg jobban( játékok, kiegészítők ára a konzolokhoz illetve xboxnál kicsit gyengebb hardwer nem okozhat e problémat a durvább jatékoknál, nem maradhat e el nagy mértékben a pstől)? Ps kontrollere nagyon tetszik egy kicsit talan jobban is mint az xbox é de viszont xbox live olcsobb és szerintem az xbox színvilága is szebb(színárnyalat a képernyőn).xboxnál nem nagyon erdekel a kinect, nélküle vennem meg ha megvenném. A kontroller és az erosebb hardwer miatt az eszem azt mondja nekem a ps kell de kb 10 ezerrel olcsobban tudnek xboxot venni és nagyon elegedett voltam az edigi xboxommal(jobban mint a ps2vel). Ha a jatekok kozott nem lesz nagy elteres az xboxon és a psen akkor lehet hogy az xbox felé hajlanék. A lényeg hogy egyelőre fogalmam sincs melyiket válassza,. Kérlek segítsetek:)

2014. dec. 14. 15:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

A felhoben valo futasrol ne is beszeljunk..

Meg sokszorozza a BOX teljesitmenyet..

Titanfall MI,forza MI,crackdownba a rombolhato kornyezet is felhobol fut...

2014. dec. 20. 16:45
 12/12 anonim válasza:

Nem értem mit veszekedtek, elmegy a media-ba, azt kipróbája mindkettőt, amelyik jobban tetszik, azt viszi haza........

De a PS4 szerintem is jobb, de nem azt mondtam, hogy általánosban is jobb, csak egyszerűen nekem minden téren jobban tetszik, ezzel most semmi baj nincs.

Ha tetszik nektek az XBOX one, akkor azt vesztek, tény hogy jó konzol, itt már csak az ízlés dönt

2014. dec. 26. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!