PPLaci kérdése:
Ennek: www.alcordigital.hu/letoltes alapján próbáltam frissíteni az Alcor Acces D786M típusú táblagépet. Mindent a leírás szerint csináltam a feltöltés felénél újraindult a számítógép. Azóta be sem tudom kapcsolni a táblagépet. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
#D786M
2014. dec. 14. 13:11
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de ennél azért építőbb jellegű választ várnék. Több dolgot flasheltem már, ráadásul ez olyan szájbarágós leírás, hogy el sem lehet rontani. Ha megísmétlem a kapcsolatot továbbra is felveszi a PC a tablettel. Tehát még a boot él. A firmware amit rá akartam tenni a gép hivatalos oldalán található
2014. dec. 14. 13:18
3/4 anonim válasza:
Nem egy elterjedt típus. Ha nem találsz specifikus fórumot akkor más lehetőséged nem marad.
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Sikerült megoldani. Egy másik gépen elsőre gond nélkül felment a frissíés :-)
2014. dec. 20. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!