Ipad mini 2 vagy Ipad 4?
Az air a 4.
1. iPad (a legelső)
2. iPad 2
3. iPad with retina display ( meg lighning al)
4. iPad air
5. iPad air 2
A minik nem tartoznak hozza, de abbol 3 van. Szerintem az air 2 a legjobb én azt kapok karácsonyra, de mindig a legújabb a legjobb, sem szerintem te az ipad 3 ra gondolsz, én azt vennem. Sok videóban mutatjak h nem fer bele a mini a hatsozsebbe, apukám mini 2 je van, es belefér. Ugyhogy attol fugg mire szeretned használni. Ha mindig hurcolni akarod magaddal mindenhova akkor mini, de ha inakbb otthon beulsz a fotelbe es nyomod akkor a nagy. De persze mind 2t viheted magaddal, én is befogom vinni az iPademet az iskolába, belefér minden sltaskaba, nemtom hany eves vagy, de ha öregebb vagy akkor normálisat vegyél ne minit mert nem fogod latni es gondolom hosszabb ideig fogod használni. Ugyhogy egyre rosszabbul fogod latni... 😄 remelem Segítettem. Ha valami meg kell irj ram, ertek telefonokhoz meg ipadekhez (számítógépekhez nem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!