Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik tabletet érdemes megvenni?

Melyik tabletet érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

LG G PAD 7.0 - LG V400

ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)

2014. dec. 14. 00:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Én 7 colosat nem vennék.

Mire kellene?

2014. dec. 14. 01:48
 2/6 anonim ***** válasza:
még is mire kell ? .
2014. dec. 14. 08:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó legyen a wifi. Filmet normálisan lehessen rajta nézni. Ne akadjon netes böngészésnél. Főleg erre és olvasásra használnám, de azért játszani is lehessen rajta. Nagyobb pdf fájlokat is gyorsan meg tudjon nyitni.
2014. dec. 14. 10:54
 4/6 anonim válasza:

Talán az Asus.

-Megbízható processzor.

-Sok tárhely

-Szép kijelző

-És a játékokat szépen viszi.

2014. dec. 14. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem ragaszkodsz a brand-hez, akkor ár/érték arányban nagyon jó vétel most a Tesco-ban kapható Op3n Dott tablet, 30e-ről van leárazva 21e-re. Egyetlen hátránya, hogy a felhasználható tárhely csak 2 GB, tehát nagy játékokkal nem lehet telepakolni, de mivel a játékot nem írtad, arra amire neked kell szerintem tökéletesen megfelel.

Itt egy teszt:

https://www.youtube.com/watch?v=ZxGrlObCzPc

2014. dec. 14. 22:39
 6/6 A kérdező kommentje:

asusra én is gondoltam mert az intel nem olyan rossz. Csak mindig jön mindenki ezzel a kompatibilis problémával.

Nem is olyan rossz ez a tesco tablet. Lehet élőben is meg kellene néznem :D Most voltam a tescoban, de valahogy nem gondoltam, hogy meg kéne nézni ott is a tableteket is :D

2014. dec. 15. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!