Mi a véleményetek a Lenovo G 50-es laptopról? Illetve egyébként a Lenovo márkáról?
Figyelt kérdés
Szeretnék új laptopot, és Lenovo, Toshiba van most akcióban. Ha tudtok véleményt írjatok. Köszönöm!2014. dec. 12. 12:20
1/2 anonim válasza:
nekem nincs bajom a lenovoval jó gépeik vanak van egy 4 éves laptopom a mai napig jól müködik.
2/2 anonim válasza:
nekem lenovo egerem van szerintem 10 éves is lehet nemtudom mert használtan vettem 500 ért már nálam van 3-4 éve és jó. Vetem mellé egy lenovo billentyüzetet is 5 ezerért a vaterán az is tökéletesen müködik az most másfél éves. Az olcso egerek meg ami nem lenovo 1 évet alig ha birnak és nagyon szar velük dolgozni a kezemnek se esik jól aza silány érintésü müanyag. a Könyvtárba lenovo gép van az egyetemen jók a lenovok azok is 6 évesek ha nemtöbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!