Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem lehetséges számítógé...

Miért nem lehetséges számítógépen Blu-Ray-t lejátszani?

Figyelt kérdés
Ezt most konkrétan mondom. Van egy LG Blu-Ray olvasóm a géphez és nincs az a lejátszó, ami meg tudná nyitni a filmet. PowerDVD 10-et adtak hozzá, ami folyton azért picsog, hogy frissítsem és fizessek még 10 ezret a legújabb verzióért. Miért ekkora egy rohadt dög mindenki? Ideadnak egy szoftvert, ami képtelen lejátszani. Sőt a VLC se képes rá. Annak meg folyton hiányzik egy fájl, amit hiába rakok a megfelelő helyre, mindig talál valami hibát. Mi a büdös f@&#szom ez?
2014. dec. 11. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
A Mediaplayer Classic Home Cinema gátlástalanul és ingyé' lejátssza neked a Blu Rayt.
2014. dec. 12. 12:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Media Player Classic ugyanazon az elves működik, mint a Windows Media Player. Nekem nem tudja lejátszani. Viszont azóta feltörtem a PowerDVD 14-et (nem fogok fizetni érte, ha a lejátszónak tartalmaznia kellett volna) és azóta megy.
2014. dec. 14. 01:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Öööööö, nem. Nem olyan elven működik. És nem tudom, mit rontottál el, nekem gátlástalanul lejátssza. Lehet, hogy nem a programmal van a baj...
2014. dec. 15. 11:09
 4/10 A kérdező kommentje:
A MPC semmivel sem tud többet, mint a WMP (soha nem értettem, miért istenítik). Kezelőfelület szempontjából meg borzalmas. De elvileg megfelelő kodekkel mindkettő lejátsza. Elvileg... De nekem a VLC sem játszotta le, ami alapból tudná, szóval a gépen lehet vmi elbaszarintva. De, amíg a PowerDVD jó, addig nincs baj.
2014. dec. 15. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Az MPC-HC-ba bele van építve minden codec, ami fehér embernek kellhet, szemben a Windows Media Playerrel, ami csak a rendszerkodekeket tudja használni. Legyél szíves befogni a szádat olyan dolgokról, amihez nem konyítasz még ennyit sem.
2014. dec. 15. 18:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Legyél szíves visszavenni a szádból, amikor egy rossz szót nem szóltam rád. Nem tudom Windows-od van-e zsenikém, de ha megnézed a Vezérlőpultban a MPC 83 fáljtípus lejátszására képes. A PowerDVD 99-ére, a WMP 102-ére, a VLC 113-éra. Innentől a felsoroltak közül a leggyengébb lejátszó. PONT! Ezen nincs mit szépíteni. De hülyeségen vitázunk, mert ezekből az ember 20-at, ha használ.
2014. dec. 15. 21:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Plusz egy alap K-lite Codec Packot mindenkinek érdemes feltelepíteni, mert abban a kodekeken kívül is vannak hasznos programok.
2014. dec. 15. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem van egy jobb ötletem. NE rakjon fel senki semmilyen codec packot, hogy aztán ide jöjjön kérdezősködni, hogy "felraktam a codec packot, és sötét lett az ilyen film, de a másik világos, és ez a lejátszó, ami eddig riccenés nélkül játszotta, az akad". Codec-packet csak és kizárólag az rakjon a gépére, aki annyira nem ért a számítógépekhez, hogy képtelen letölteni vagy frissíteni egy rendes lejátszót, és ezért nem is érdekli, hogy mivel szemeteli össze a gépét, next, next, aztán jön panaszkodni, hogy lassú a gép, szóval a teljes műszaki analfabéták.. Mint például a kérdező.
2014. dec. 16. 00:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Most olvasom, "olvasd el a vezérlőpultban" :)

Édes öcsém...

2014. dec. 16. 00:54
 10/10 A kérdező kommentje:

Jár a keksz barátom! :D "Nem tudom Windows-od van-e zsenikém, de ha ----->megnézed<----- a Vezérlőpultban..." Még jó, hogy te a valóságban is analfabéta vagy. Diszlexia teszt megvolt?

Igen, szép volt, csakis a codec pack-tól sötétül el a képernyő. Gratulálok! Elérted a síkegyszerűség aranyfokozatát! Miért szerinted az MPC HC mit rak föl, ha nem codec packot, te nagyon szerencsétlen??

Úgy véded a gagyi kis lejátszódat, mintha te sz--rtad volna a világra. Tegyél meg ennek az oldalnak egy szívességet és húzd el a beled innen!

2014. dec. 16. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!