Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sony KDL-40R450B led tv-nél...

Peterr80 kérdése:

Sony KDL-40R450B led tv-nél hogyan lehet az pendraivot megnyitni távirányitóval? Csak akkor lehet ha bedugom az usb-foglalatba?

Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Kellene neki 1 kis tápfeszültség nem?
2014. dec. 11. 19:31
 2/3 A kérdező kommentje:

ezek szerint félreérthetőn fogalmaztam.

Tehát ha be van kapcsolva a tv és bedugom a foglalatába a pendraivot akkor elindul rendesen ahogyan kell. Ha nem veszem ki az usb-ből de kilépek a távirányítóval a menüjéből akkor ha már tv músort nézek onnan hogyan tudok visszalépni a pendraive menüjébe ? mert nekem eddig ez nem sikerült. van lehetösség hdmi1-2 av1-2 analog és digitális, viszont usb-t nem találtam. ötlet ? Esetleg akinek hasonkó márkáju készüléke van. Köszönöm.

2014. dec. 11. 20:14
 3/3 anonim válasza:
Ne ott keresd hanem nyomd meg a HOME gombot ott menj rá a médiára ott válaszd ki hogy mit szeretnél megnyitni az usb-n
2014. dec. 17. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!