Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem játsza le hordozható...

Miért nem játsza le hordozható dvd-készülékem a divx filmeket?

Figyelt kérdés
Philips PET730 típusú hordozható dvd-lejátszóm van, ami elvileg divx filmeket is lejátszik. Igen ám, csak nem végig. Érdekes módon a filmek kb 90%-át nem játsza le végig, az utolsó egy-két perc (sokszor csak a stáblista egy filmnél) szaggat, akadozik a kép és a hang is. Hallottam hogy ezek a lejátszók érzékenyek arra hogy hogy írják ki a lejátszandó dvd-t (állítólag minél kisebb sebességgel célszerű hogy lejátsza), de úgy sem működik ha csak 2-szeres sebességgel van kiírva, úgy sem hogy ha csak egy filmet írok ki egy dvd-re. Mi lehet a gond?
2010. febr. 1. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem szabad semmilyen DVD lejátszóból márkásat venni, az inkább csak az eredeti filmeket játssza le, a másoltra finnyás.
2010. febr. 1. 15:45
 2/3 A kérdező kommentje:
A dvd-kel nincs gond, azokat nagyrészt lejátsza (a másoltakat is). Annyira azért nem márkás, igaz hogy Philips, de kb az egyik legolcsóbb volt amikor vettem. Viszont a divx valamiért nem tetszik neki.
2010. febr. 2. 09:01
 3/3 anonim válasza:

Tudom, hogy régi kérdés, de hátha valakinek segít.

A divx sem egyforma kódolású mind.

Nekünk is Philips hordozható dvd lejátszó van, és csak az mpeg4 kódolású avi filmeket hajlandó lejátszani.

Így én is konvertálom őket, hogy lejátsza.

De soha többet márkás dvd lejátszót nem veszek. Csak No Name kínai "szart", Azok a legjobbak.

2016. márc. 24. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!