Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a gond Asus Radeon...

Mi lehet a gond Asus Radeon HD7790 DC2 OC?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem meg a új videókáyámat.OEM változatott vettem igy olcsóbban jutottam hozzá.Csak egy videó kártyát kaptam mivel ez csomagolt változat semmi cd vagy kábel.Neki is estem beszerelni.A régebbit kivettem a másikat beraktam össze szereltem.Elis indítottam, nem ismeri fel azthiszem mivel rámegyek hardver és hang eszközök videókártya és egy AMD760G-t ír ki ami nem a vidó kártyám az én videó kártyám:Asus Radeon HD7790.Mivel telepítőt nem kaptam drivert ezért letöltöttem internetről hátha nem-e az a baj.A neve AMD Catalyst Control Center amibe beléptem és ennyit látok áramellátás:megfelelő.Próbáltam újra felismertetni a videó kártyámat és semmi ugyan azt írja ki AMD760G nem tudom mi lehet a baj kérlek segítsetek :(.
2014. dec. 4. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:

A videókártyádra csatlakoztattad a monitort?

A tápegységed megfelelő, jó van beszerelve a kártya ?

2014. dec. 4. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:
A kártya jól van beszerelve úgy gondolom.Monitorra rá van kötve.Tápom 420W úgy olvastam elég hozzá.
2014. dec. 4. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
420 W, de mi a neve?
2014. dec. 4. 18:31
 4/4 A kérdező kommentje:
CoolerMaster
2014. dec. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!