Számítógépet hogy telepítsem újra?
Figyelt kérdés
Konkrétan tudom h kell és csináltam is már a régi gépemen de a jelenlegin még egyedül soha. Nem tudom előhozni azt az ablakot a rendszerindításnál ahol be kellene állítani h a lemezről bootoljon be. Mit kell megnyomni hozzá?2010. jan. 31. 10:38
1/7 A kérdező kommentje:
se a Del se az f10 nem működik
2010. jan. 31. 10:43
2/7 anonim válasza:
Milyen operációs rendszert akarsz telepíteni. Az F billentyű biztos nem jó. A Del-t korán le kell nyomni és többször mert ha túlmegy nem jön elő a BIOS. Én úgy emlékszem a Boot lemez (telepítő bebootol magától.
3/7 anonim válasza:
Az új alaplapok akkor bootolnak ha boot szektort találnak.
4/7 anonim válasza:
Figyelmesen olvasd, amit a gép kiír.
Press ?? to enter setup vagy hasonló szöveget keress.
Ha esetleg van Press ?? to enter boot menu, az még jobb.
5/7 anonim válasza:
Tedd be a telepítő lemezt, és szerencsés esetben már arról fog indulni (bootolni).
6/7 anonim válasza:
Először is USB-s billentyűzeted van, vagy ps/2. mert az usb-set nem ismeri fel a gép csak ha betölt az oprendszer. nincs ps/2 csatijú bill-ed akkor szerezz egyet és akkor nyomj egy del-t. Egyszer előfordult velem is. Az istennek nem tudtam rájönni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, közben megoldódott a helyzet:)
2010. jan. 31. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!