Elmagyaráznátok mi a különbség xbox360 és xbox360 között? Most melyik széria tipus a legjobb? melyiket érdemes venni, stb laikus vagyok de szeretnék venni egy ilyen gépet
Mindkét típus megvétele ugyanannyira kifizetődő...
Igazából nem sok köztük a különbség.:)
kitudja lehet ugy gondolta hogy az egyik xbox360 a konzol a másik pedig a csöcscsavarós
há van különbség!
a régebbiekben 90nm-es gpu van, ezek gyakran hibásodtak, a vmivel újabbakban 65 nm-es, ezek sokkal megbízhatóbbak.
a szériaszámból meg lehet állaptani h meik milyen, sajnod nem tom h hogy
Háát max a kérdés kiírója hülye de mint a segg
semmit nem mondott csak két ugyanolyan nevet sorolt fel most abból ép eszű ember nem megy semmire
Kivételesen a kérdés feltevőjével értek egyet. A kérdés világos, attól hogy nem érted még nem a kérdező a hülye, de ez gondolom fel sem merült benned (akinek inge...).
És engem is érdekelne hogy melyik típus a leg megbízhatóbb, mivel köztudottan az xbox 360 a leghajlamosabb a meghibásodásra.
Amúgy logikus lenne hogy a legfrisebb verziót érdemes megvenni belőle, de vannak erre xbox specifikus fórumok, ahol ugyan úgy beugatnak ha laikus vagy, de legalább van "gyakran ismételt kérdések" menüpont ahol a legfontosabb dolgokat kérdezés nélkül is leírják, például ez :)
Sok sikert, az én gépem tegnap este füstölt el ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!