Van ilyen szivargyújtó átalakító?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy a kocsinkba nem vehetek hangcuccot mert faterom parádézik miatta...és egy olyan átalakítóval szeretném megoldani AMIT be tok dugni a szivargyújtóba és AMIBE be tudom dugni az 5.1-es erősítőm villásdugóját!(a többi már csak annyi hogy ráteszem a notebookra) szóval egy ilyen megoldást szeretnék de nem találtam ilyen átalakítót! van ilyen??? ha van mennyibe kerül?(ha tudtok adjatok linket és lécci ne új ötletekkel bombázzatok hanem erre válaszoljatok! kösz2010. jan. 30. 20:45
1/9 anonim válasza:
én úgy tudom hogy van de az nem koverter hanem transzformátor mindjárt rákeresek neked
2/9 anonim válasza:
szerintem neked ilyenre van szükséged :
3/9 anonim válasza:
A következő oldalra klikkelj:
A Google - ba beírod, hogy "inverter", és rengeteg megoldást még.
5/9 anonim válasza:
Az 5.1-es szett erősítője "belül" 12V-os, ha leszeded a burkolatot és a táp után (az egyenirányítónál) bekötsz egy szivargyújtó csatis vezetéket, már működik is! És akkor nem kell inverterre költened. Én a mocimhoz csináltam ilyet, tökéletesen működik, pedig ott a szivargyújtó csak 100W-ig terhelhető.
6/9 A kérdező kommentje:
kösz szépen eddig az utolsó tetszik legjobban! mer az inverter nagyon drága! de ez a módszer semmilyen kárt nem csinálhat a kocsiban?? leéget bármit vagy faszom tudja vagy hogy elszedek ennyi áramot onnan vagy bármi probléma???
2010. jan. 31. 19:26
7/9 anonim válasza:
Ha mindent jól csinálsz (forrasztott kötés, stb) akkor tűz nem lehet, de ha sokat "döngeted" az erőlködőt -álló motornál- lehet, hogy az akksi lehervad, és indítási gondjaid lesznek.
8/9 A kérdező kommentje:
csak állómotornál?szal mikor már megy a verda és nagy a töltés akkor nincs probléma?
2010. febr. 1. 00:17
9/9 anonim válasza:
Ha jár a motor -van töltés, akkor OK !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!